måndag 28 december 2009

12 h Bus Trip, nytt hotell och nya möjligheter

God morgon kära läsare,

Ännu en natt har passerat våra öden och den har denna gång avverkats på en buss mellan Sydney och Byron Bay. Det gick betydligt bättre att sitta still så länge än vad vi trott och på detta sätt sparar men ju en hotellnatt också! Byron verkar vara en cool håla som bara har 5000 fasta invånare men varje år vallfärdar över 1,6 miljoner turister hit för att surfa, segla och parta.

När vi kom fram till Byron så tog vi en taxi till Rainforest Resort där vi nu försöker göra oss hemmastadda. Precis som namnet antyder så bor vi i Regnskogen vilket känns passade eftersom det spöregnar just nu. Dock är det väldigt varmt så man kan sitta på sin terrass och skriva blogginlägg.

Malin lider och längtar efter att ligga i solen, men Tomas och Jonatan är tämligen oberörda. Så snart regnet lagt sig ska vi ut och kolla in ”byn”. Kvällen blir antagligen lugn då vi har en del sömn att ta igen. Vi är lite rädda för att det kommer bli en spännande natt här med ormar, spindlar, kackerlackor och andra små vänner runt hörnet.

Vi måste dock rapportera in resan första tråkiga nyhet. BoBo´s TV-spel blev kvar på bussen så det råder lite nedstämdhet i gruppen. TK & Malin gör allt som står i deras makt för att trösta BoBo i denna mycket svåra Situation. Vi återkommer med mer detaljer runt våra upplevelser här i Byron.

Hoppas ni alla har haft en bra jul. Vad händer därhemma?

Sist men inte minst
Dagens Karlsson: Vilken fågel gillar att träffa människor, umgåsen……

1 kommentar:

  1. Kan inte tillfora sardeles mkt om laget pa hemmafronten, men i Singapore ar laget med Louise och Rebecka alldelse utmarkt! Vi har fatt helkroppsmassage, manikyr och pedikyr idag pa ett lokalt spa. Just nu vantar vi pa att matlaget ska bara hem maten, sa att vi kan laga oss en treratters som ar oss vardig.

    Igar kvall, pa vag till Night safari - med tigrar och lejon och en massa andra vilda djur instangda pa ett zoo... - sa fick vi uppleva Dagens KArlsson aven har i Singapore.
    Taxichaffisen
    - I hope you will see the tiger in the woods.
    Vi
    - Ohh...
    - You know, the Tiger in the Woods, hehe...
    - Aha, haha. Very funny, you know, his girlfriend i is from Sweden.
    Taxichaffisen kunde inte sluta skratta... Och vi hade fatt Dagens Karlsson, och var oxa nojda. Haha!

    SvaraRadera