onsdag 23 december 2009

KLIF-runda, strandliv, och livsnjuteri

Dagen började med en härlig tur i solskenet, det blev 40 minuters löpning följt av 20 minuters styrka. Det var grymt skönt att löpa längs havet och känna doften av detsamma. Efter ett besök i regnmaskinen bar det av ner till parken bredvid hotellet där vi käkade frukost på ett soft ställe.

Dagens uppdrag var att ta oss till Bondi Beach med kommunala färdmedel där vi hade bestämt möte med en gammal bekant från firman, Stina M. Först var det en kort prommis till tågstationen där biljetter inhandlades. Sedan var det bara att sätta sig på tåget i två stationer för att sedan byta till en buss som tog oss till Bondi Beach. Resan gick helt utan problem.

Efter en stunds brännande stranden så kom Stina och mötte upp oss och det blev en lunch med härlig havsutsikt och en kall liten öl till oss alla.


Efter lunchen fortsatte strandlivet och det är bara att konstatera att vi har det precis som vi förtjänar, d.v.s. jäkligt bra!


Vid sju var vi alla hemma igen. Bobo var eld och lågor över sitt ny inköpta bredband från Vodafone. Nu är han med i matchen igen. Han har varit död för omvärlden då hans mobil inte kan skicka sms utan bara ta emot.

Björn, KJ har nyckel om du vill hämta din jä..a rom.

Dagens Karlsson: Hur kom dom söta små fina koalorna till Australien? Dom fick Qvala in…

1 kommentar:

  1. Gott att se bilder från min "hem-beach". T, spanande du efter det högsta huset? :)

    Hoppas ni hade en bra jul och får ett ännu bättre nytt år!

    Kram Annika

    SvaraRadera