torsdag 31 december 2009

Nyårsafton

Sällskapet hade ställt klockan på 7 för en stärkande joggingtur i sann KLIF-anda. Vi var inte jätteladdade, men masade oss ändå ut och sprang några km på stranden. Nattsömnen hade varit sådär eftersom våra grannar, några inavlade tonåriga retards från landet vi besöker, hade kommit hem kl 02.30 och satt sig och pratat vid poolen tills någon kvinnlig gäst på det fina Paradise Motell kom ut och skällde ut dem. Vi har sällan hört så mycket ”fuckin´” i samma mening. Till slut blev det lugnt, men vi missade nog ett par timmars nattsömn på grund av detta.

Efter rundan gick vi till stranden och pressande i ett par timmar, men eftersom vi inte solat så mycket ännu och inte är så bruna, fick det räcka med två timmar i den stekande solen. Vi gick förbi Paradise Hotell och bytte om lite och kollade in våra bakfulla grannar som försökte ladda om med att dra i sig några stöl, och därefter begav vi oss mot city för att käka lunch. Det blev nudlar på ett kinahak och sen var det dags att beskåda utsikten från Surfers högsta byggnad, tillika det högsta boningshuset i världen. Skyskrapan Q1 är 322,5 m hög och färdigställdes mellan 2002-2005. Den har 526 lägenheter, är den 20 högsta byggnaden i världen och har 11 hissar som tydligen skall vara grymt snabba.


Utsikten var magnifik och vi passade på att stärka oss i skybaren med den nya favoritölen Tooheys New Dry och Tomas fick en smaskig mohito.

Nästa punkt på programmet tillägnas vår trogna läsare Hanna K, då det var dags att kolla in huset hon bodde i när hon pluggade i Surfers för ett antal år sedan. Kära Hanna, så här ser det ut på Purli Street idag, enjoy





Efter detta besök blev det en uppiggande kaffe och diverse inköp för kvällen och sedan gick vi tillbaka till Paradise Hotell. Vi socialiserade lite med våra grannar (ej miffona som levde rövare kvällen innan) och pratade lite svenska med ”Brad” som jobbat på Ios och haft 3-4 svenska tjejer – han hade inte så bra koll själv. I skrivandets stund så är klockan strax efter 21 och det är dags att bege sig mot city. Tyvärr överraskades vi av ännu ett regnväder, men det verkar vara övergående så det är snart dags att dra.
Vi önskar er en fantastisk nyårskväll! Gott nytt år alla!


Slutligen Dagens Karlsson, apropå att vi åkte världens typ snabbaste hiss idag (77 vån på 43 sekunder): Hur är det i hissbranschen då? –Upp och ner

1 kommentar:

  1. Hej på er!

    Sitter nu på dynglundsvägen efter årets sista KLIF-mil med Stalin. Dags att bege sig ner till bastun där Kommun har med sig en flaska whiskey. Har kollat till klubblokalen idag och allt är i sin ordning.

    Gott Nytt År på er!

    SvaraRadera