tisdag 5 januari 2010

Det blev en riktig slappardag…

God vänner,
Som vi nämnde igår på bloggen så trodde vi på en riktig slappardag här i Noosa och så blev det verkligen. Vi sov rätt så länge innan frukostbestyren påbörjades där en fruktsallad tillsammans med vanilj-joggi serverades, detta har blivit en favorit i gruppen! Efter det så lyckades Läskis till slut hitta ett boende på nätet som vi ska nyttja längre fram i veckan.

När vi suttit i lägenheten (som vi kanontrivs i) och väntat ut regnet tog vi oss ner till stranden för lite sol och bad. Det var inte många minuter solen brände mot våra kroppar, men det var ändå riktigt skönt att bara ligga där. ”Att inte göra något är också att göra något” som TK brukar säga… Trodde aldrig vi skulle få höra detta från Malin: Jag är glad att solen inte lyser, tänk vad varmt det varit då.



Man får tid över att reflektera hur underbart bra vi har det och hur enkelt livet kan vara ibland. På stranden hördes TK säga: ”Så här skulle man ha det när man har det som sämst”

När detta inläggs författas är klockan runt halvsju här nere och Malin har varit affären och köpt mat som hon nu tillreder. TK & BoBo fick det fina uppdraget att besöka BS (BottleShopen). Enligt ryktet vankas det pasta i köket. MMMM!

Planen för ikväll är sedan att bege oss ner på byn och göra ett besök på ”Koala Bar” som vi fått ett tips om via en guidebok.

I morgon drar vi vidare på nya äventyr ut på havet mot Fraser Island. Vi vet inte hur det kommer att se ut med uppkopplingsmöjligeter därute, men en sak ska ni veta, vi blir oerhört glada när det kommer in några kommentarer eller hälsningar här via bloggen.

Lev väl kamrater – för det gör vi!

Ni klarar er inte från dagens Karlsson idag heller….

Dagens Karlsson: Den ene fiskaren till den andre: ”Wow, såg du jättefisken som slog där borta? Den måste vägt minst 15 kilo! Den andre fiskaren: Hur kan du veta det? Det kom en våg….

10 kommentarer:

  1. Tack för underhållande läsning och fina bilder:) Ha en forsatt härlig resa!
    Hälsningar Schweitzarn

    SvaraRadera
  2. Riktigt najs! Och som vanligt otroligt bra TKskamt... Rebecka kontrar med:
    Inne pa postkontoret: Oj, man kan bestalla elektronikvaror har. Ja, pa postorder...

    Ha det gott!! Imorrn aker vi, jag och Rebecka hemat.

    SvaraRadera
  3. Nu har ni säkert precis släntrat hem från Koala Bar och tagit upp tre köttbullemål av Krokodilkött på vägen hem. Blev lite avundssjuk på er värme, ty här i Stockholm var det -17 och frisk nordost i morse vid 07.00.
    KLIF-are som vi dock är genomfördes en KLIF-mil med gott humör och hyfsad fart igår. Nu väntar helgdag och fritid mitt i veckan.

    Lycka till på Söderhavet i morrn.

    Kramar från PJ

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. (Här kommer en -28-gradig hälsning hemifrån!) Vet ni vilket djur som har mest framgång hos kelsjuka honor?

    SvaraRadera
  6. Kan intyga att kylan känns ändå in i benmärgen, så njut av värmen! Hälsa dingosarna och glöm inte att sanden gör att handbromsen inte riktigt tar på samma sätt som på de vanliga vägarna/parkeringarna om ni kör bil på Frasier! :- (Believe me, I know!)
    Har ni hittat några favoriter i BS? Förutom ölen då?! Vilka varor handlas oftast i affären?! Vilka frukter ingår i fruktsalladen?!
    Ser fram emot nästa uppdatering! :-)
    Kram Angélica

    SvaraRadera
  7. Åh vilka underbara resmål ni passerar och dessutom fortfarande har framför er..minns det som igår när man själv va där! Njut av all tid!! Å TK, Micke undrar hur du har tid att njuta av semestern när du varje dag ska författa nya "dagens";-) Men jag förklarade att det inte tar sån tid för dig;-) Kram på er alla! /Kajsa med familj

    SvaraRadera
  8. Angående dagens Karlsson så tycker jag mig känna igen några...men jag vågar nog avslöja att det finns en hel del kvar som jag saknar:)

    Ser fram emot nästa inlägg. Ha det toppen!
    Kram e

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Ni verkar ha det bra! Tänkte bara meddela att vår vän på SEB i Danderyd igår vid 12 tiden fick en dotter på 50 cm och 3 495 gram. Alla ska må bra!

    SvaraRadera
  10. vår vän på SEB

    har Grynet fått barn!!!!!!!??????

    SvaraRadera