söndag 3 januari 2010

Det regnar in på bussen

Idag har det som TK brukar säga varit en referensdag. DVS en dag som är riktigt dålig så man får ha den som referensdag så kan allt bara bli bättre. Vi lämnade Brisbane glada i hågen vid tio på morgonen. Solen sken och vi ska upp till Noosa, med mycket, mycket strand och vatten.

Precis när bussen lämnar busstationen i Brisbane så öppnar sig himlen. Jaha tänker vi, tur att vi sitter på bussen i alla fall i tre timmar och till dess borde det väl ha regnat över. Efter en timme börjar det läcka in vatten på Bobos plats så inte ens på bussen är man skyddad från regnet.

Vi anländer till Noosa Heads och vad gör det där? Det öser ner! Efter bara 15 minuter under taket på busstationen spricker det dock upp och vi kan bege oss mot hotellet, At The Sounds med gratisbussen.


Efter att vi har installerat oss på hotellet ger vi oss glada i hågen ner på stan och ska kolla in den samma samt stranden. Först behöver vi dock stärka oss med mat. Precis när vi får in våra nygrillade hamburgare så öppnar sig himlen för andra gången denna dag.

Nu har det regnat konstant fram till bedtime om ca 10 min. Vi hann med en promenad hem med ett stopp på mataffären på vägen. Det var tre blöta hundar som kom hem. Just nu regnar det så mycket att man tror att det ska komma genom taket. Poolområdet här på hotellet är översvämmat. Det positiva i sammanhanget är att om vi nu blir strandsatta på rummet eftersom det regnar så, så är det nog resans bästa boende hittills som vi har här. En fräsch lägenhetsstudio på kanske 50 kvm som har både dusch och bubbelbadkar i badrummet. Den har också tvättmaskin så ikväll har vi tvättat våra kläder och planerat fortsättningen på resan.

När börsen var stängd gjorde TK nya klipp på balkongen. Nämligen Bobo som nu är nyklippt.

Dagens Karlsson: Varför är det så kallt på rummet, Bobo har öppnat Windows

PS. Vi hälsar alla proletärer välkomna tillbaka till jobbet efter jul och nyårsledigheten DS.

2 kommentarer:

  1. Härligt när man nu tillbaka på jobbet i avsaknad av börsaktivitet istället kan följa era äventyr. Hoppas ni får en fortsatt bra resa...

    //Bea

    SvaraRadera
  2. odd mollly upp 8 spänn!

    är det bara jag som lita grand kräver bild på bobo nu när han har ny och fin frisyr. Övriga bachelors därute kanske vill ha en bild på Miss Wet T-shirt :)

    Här är det så kallt att man fryser fast

    SvaraRadera