fredag 8 januari 2010

Nu bär det av på segling

Idag har vi mest vilat efter den långa bussresan där det inte finns så mycket att rapportera ifrån mer än att TK hamnade jämte (småländska för bredvid, red. amn.)
ett lokalt knarkarfyllo. Kroppsligt var han inte mer än 1,65 lång men efter att ätit lite roliga piller, rökt lite gott och ett par kalla innan avfärd så var han omkring 4 meter lång. Det var lite jobbigt när han började tända av då han hade lite problem att sitta still. Men efter ett besök inne på busstoaletten kom han tillbaka in i matchen och sjöng i otakt till musiken från bussradion. Han började prata lite mer med TK då och var han mest upprörd över att han gjort en miss när han packat in biran i ryggsäcken när han lagt i bagaget på bussen, men vid ett stopp var han snabbt nere och hämtade upp ett par kalla och ordningen var återställd. Han meddelade efter ett tag att han skulle upp och arbete idag, hoppas vid min gud att han inte är hjärnkirug, trafikledare eller sitter i flygtornet för då kommer det bli en tuff dag för många andra... Som med allt annat som händer på en sådan här resa blir det ett minne att prata om när man kommer hem.

Vädret har heller inte varit det bästa. Det har regnat till och från igen.

Nu bloggar vi från MCdonalds (ingen MC-klubb, utan ett ställe man äter på) då bredbandet är slut och vi inte kunnat ladda upp det ännu.

Båten lägger ut 9:00 imorgon för vår tre dagars seglats. Då kommer det vara tyst på bloggen men ni kommer få en fullständig uppdatering när vi kommer tillbaka.

Gänget vill också skicka ett stort grattis till SEB´s store man med familj med anledning av utökningen av familjen!

Dagens Karlsson kommer här: Vad gör man om man glömmer hårspray nu när man ska ut och segla? Man använder se-gel....

Från oss alla till er alla en riktigt god helg och en liten påminnelse;
Glöm dagens problem, i morgon kommer det nya!

//
BMT

1 kommentar:

  1. Har en bild på mig själv från exakt samma plats där ni tre står på Fraser Island, men jag verkar haft mer tur med vädret mina båda ggr på ön;-) Hoppas att det är bättre framöver. Själv sitter jag på jobbet denna fredagkväll, 14 minus ute så ni har det garanterat bättre på segelbåten. kramar från Kajsa

    SvaraRadera